Satt på bussen och läste Metro, morgontrött som alltid, på väg till arbetet. Mitt som det var fastnade blicken på en annons om kontorshotell i Göteborg. Jag vet inte riktigt vad som tog åt mig men när jag kom fram till jobbet stegade jag upp till chefen med tidningen i hand och visade annonsen för henne och föreslog att det kanske var dags att flytta på verksamheten. Det krävdes en hel del argumentation men hon veknade rätt snabbt efter att jag ringt upp för att kolla efter hyreskostnader och tillgängliga kontorshotell närmre Göteborg än vad vi nu var. Det visade sig finnas en stor fin lokal ledig som kunde hyras ut med en gång och det var kanske lite för snabbt för vår del men mannen i telefonen lovade att höra av sig om något objekt som skulle passa bättre dök upp. Han ringde i förra veckan och vi planerar flytt om en dryg månad. Ingen var nog gladare än jag som nu kommer slippa den långa resvägen till ett annars riktigt givande arbete.

Föreslog ett kontorshotell i Göteborg för chefen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *